Lassen = verbinden

Bij De Smidse zijn we al tientallen jaren de grootste metaalbewerker voor maatwerk metaaloplossingen. Voor het snel en nauwkeurig lassen van grote en kleine onderdelen of constructies, zoals aluminium dakkappen met ventilatieroosters en robuuste HEA 200 balken, weten veel klanten ons te vinden. Behalve diverse ervaren en gecertificeerde vakmensen, hebben we 7 MIG/MAG Fronius en EWM lasmachines met de laatste technieken. Deze machines zorgen ervoor dat onze lassers met uiterste precisie uw project, zoals Bar Frame of Cortenstalen Gedicht Uitgevoerd, uit kunnen voeren.

Met onze lasmachines kunnen we vier geavanceerde lastechnieken toepassen:

  • TIG lassen voor gelegeerd staal, RVS en aluminium, zoals bij de Dakterras Balustrade in Arnhem.
  • MIG/MAG lassen voor het reguliere laswerk, essentieel in projecten zoals Steile Trap en Tapijtroller.
  • Autogeen lassen voor mogelijke metaalreparaties, zoals we hebben gedaan bij het Krooshek en Luik.
  • Puntlassen voor dun plaatwerk (alle metaalsoorten).
  • Booglassen voor bijvoorbeeld gietijzer of buitenwerkzaamheden.

Ontdek de mogelijkheden

Met onze geavanceerde machines kunnen we u verder helpen bij de meest uiteenlopende vraagstukken. Hieronder ziet u enkele voorbeelden van ons vakwerk:

Gedetailleerd vakwerk door gecertificeerde lassers

Met oog voor detail en precisie zorgen we dat uw project perfect afgewerkt is. Daarvoor hebben we niet alleen ruim geïnvesteerd in ons machinepark, maar ook in de expertise en ontwikkeling van onze mensen. Zo werken er bij ons alleen gecertificeerde lassers. Ook hebben we een gecertificeerde visuele lasinspecteur in dienst die alle laswerkzaamheden controleert op kwaliteit en afwerking. Zo weet u dat u op ons laswerk kunt bouwen!

Offerte op maat

Gespecialiseerd in de meest veelzijdige lastechnieken

Verschillende laswerkzaamheden vragen om verschillende lastechnieken. Met al sinds 1918 ervaring in de metaalindustrie, kennen we als geen ander het belang van een perfect afgewerkte metaaloplossing. Concessies doen aan het laswerk betekent concessies doen aan de duurzaamheid van de oplossing. Met onze expertise in TIG lassen, MIG lassen,  booglassen, autogeen lassen en puntlassen ondersteunen we u bij de meest uiteenlopende vraagstukken, van maatwerk tot snelle reparaties.

Wij maken graag kennis om uw uitdagingen te bespreken en onze mogelijkheden verder toe te lichten.

Wat kunnen we voor u betekenen?

Heeft u een unieke industriële uitdaging? Of een eerste idee dat verder uitgewerkt en uitgedacht moet worden? De Smidse helpt u graag verder. Neem direct contact met ons op of vul ons contactformulier in.

026 - 4426739 info@desmidse-metaal.nl

"*" geeft vereiste velden aan

Max. bestandsgrootte: 64 MB.
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.