CNC profielwalsen van metalen profielen en plaatwals

Bij De Smidse Metaal hanteren we de kunst van het walsen om metaal te transformeren in cilindrische vormen van elke gewenste radius. Onze geavanceerde CNC-aangestuurde walsmachines zijn uitgerust met diverse mogelijkheden om precies de juiste vorm te realiseren. Deze techniek passen we toe in een breed scala aan projecten waarbij ronde vormen of objecten centraal staan. Van buizen en plaatmateriaal tot rechthoekprofielen en kleine HEA balken – ons walswerk is essentieel in zowel creatieve als industriële toepassingen.

Onze twee multifunctionele CNC walsmachines bieden tal van mogelijkheden:

  • De Plaatwals: Ideaal voor het buigen van platen tot 10 mm dik en een maximale lengte van 2500 mm. Dit komt bijzonder goed van pas in projecten zoals Aluminium Dakkap Ventilatieroosters en Bar Frames, waar precisie en vorm cruciaal zijn.
  • De Profielwals: Deze machine is uitermate geschikt voor het buigen van strippen, buizen, U-profielen en meer in de gewenste radius. Platstaal tot 50×10 mm en hoekstaal tot 40x40x5 mm zijn geen probleem, zoals te zien in onze uitvoeringen van Cortenstalen Gedichten en HEA 200 Balken.

Of het nu gaat om een unieke creatie voor een interieur of een complexe industriële toepassing, onze ervaring en deskundigheid in walsen garanderen een resultaat van hoge kwaliteit.

Ontdek de mogelijkheden

Met onze CNC walsmachine kunnen we metalen platen van iedere grootte en dikte in de gewenste vorm walsen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan onderstaande toepassingen.

Profielwalsen van staal, rvs en aluminium

Met profielwalsen brengen we een bepaalde radius aan in een metalen product. Er zijn verschillende redenen om te kiezen voor profielwalsen van staal, rvs, aluminium of andere metaalsoort.
We kunnen verschillende buizen, kokerprofielen, ongelijkzijdige kokerprofielen en kleine HEA en UNP balken walsen in diverse diameters, zoals cirkels, ovalen, bochten etc.

Wat uw wensen ook zijn, we kijken graag met u mee om de mogelijkheden te bespreken.

Vrijblijvende afspraak plannen

Al sinds 1918 dé specialist in walswerk

Bij De Smidse helpen we al jaren opdrachtgevers in de logistiek, industrie en productie aan hoogwaardige metaaloplossingen om de beste functionaliteit en maximale efficiëntie te garanderen. Dik, dun, groot, klein: met onze CNC gestuurde walsmachine kunnen wij staalplaten in ieder formaat walsen.

Wij maken graag kennis om uw uitdagingen te bespreken en onze walsmogelijkheden verder toe te lichten.

Wat kunnen we voor u betekenen?

Heeft u een unieke industriële uitdaging? Of een eerste idee dat verder uitgewerkt en uitgedacht moet worden? De Smidse helpt u graag verder. Neem direct contact met ons op of vul ons contactformulier in.

026 - 4426739 info@desmidse-metaal.nl

"*" geeft vereiste velden aan

Max. bestandsgrootte: 64 MB.
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.