Onderdelen en parts op basis van uw specifieke behoefte

Naast onze verregaande expertise in de productie van maatwerk metaaloplossingen, kunt u vanzelfsprekend ook bij ons terecht voor losse metalen onderdelen. Dankzij een breed scala aan bewerkingstechnieken, grote productiecapaciteit en een geavanceerd machinepark, kunnen we onderdelen en parts ontwikkelen op basis van uw specifieke wensen en behoeften. Dit kan variëren van grote machine onderdelen om uw machine beter te laten functioneren tot kleine ophangsystemen, bakjes, verbinders en spanners.

Neem contact met ons op om uw wensen te bespreken, dan helpen we u graag verder.

Conservering voor duurzaam gebruik

Naast de (seriematige) ontwikkeling van de benodigde onderdelen, kunnen we ook de conservering van de producten verzorgen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan verzinken, poedercoaten of galvaniseren. Dit zorgt ervoor dat de producten niet alleen sterk en functioneel zijn, maar ook een duurzame investering voor de toekomst.

Wat kunnen we voor u betekenen?

Heeft u een unieke industriële uitdaging? Of een eerste idee dat verder uitgewerkt en uitgedacht moet worden? De Smidse helpt u graag verder. Neem direct contact met ons op of vul ons contactformulier in.

026 - 4426739 info@desmidse-metaal.nl

"*" geeft vereiste velden aan

Max. bestandsgrootte: 64 MB.
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.