Maatwerk metaalbewerking compleet van 3D ontwerp tot duurzame montage

Onder maatwerk oplossingen verstaan wij alle oplossingen die vanaf de grond samen met de opdrachtgever zijn ontwikkeld. Hieraan liggen vaak hele specifieke uitdagingen, knelpunten of obstakels ten grondslag. Vraagstukken waar organisaties zelf niet uitkomen en een deskundige en ervaren partner zoeken die meedenkt vanuit de meerwaarde van de oplossing voor mens en bedrijf. Dankzij een modern machinepark en onze fullservice dienstverlening op het gebied van metaalbewerking, zijn wij als geen ander in staat om een urgente behoefte te vertalen naar een 3D tekening, deze vervolgens om te zetten in een prototype en uiteindelijk een unieke metaaloplossing te realiseren.

Een mooi voorbeeld van maatwerk metaalbewerking is de logistieke oplossing die we recent ontwikkelden voor een van onze partners.

Maatwerk voor de onderzoeksindustrie, laboratoria en petrochemie

Regelmatig helpen we grote organisaties in de onderzoeksindustrie (Research & Development), innovatie, laboratoria en petrochemie. Zij rekenen op onze duurzame metaaloplossingen die beantwoorden aan hun specifieke vraag of behoefte. Altijd tot in detail strak afgewerkt en zorgvuldig geconserveerd (met thermisch verzinken en/of poedercoaten) voor duurzaam gebruik. Thermisch verzinken en poedercoaten kunnen we voor u ook in kleur verzorgen.

 

Al sinds 1918 dé specialist in maatwerk metaalbewerking

Ondanks alle vernieuwingen, reorganisaties en schaalvergrotingen, zijn we altijd dat hechte familiebedrijf gebleven dat door het vuur gaat voor haar opdrachtgevers. En dát is nog steeds iedere dag de basis waarmee we onze klanten helpen met de meest uiteenlopende uitdagingen.

We maken graag kennis om uw uitdagingen te bespreken en onze mogelijkheden verder toe te lichten.

Wat kunnen we voor u betekenen?

Heeft u een unieke industriële uitdaging? Of een eerste idee dat verder uitgewerkt en uitgedacht moet worden? De Smidse helpt u graag verder. Neem direct contact met ons op of vul ons contactformulier in.

026 - 4426739 info@desmidse-metaal.nl

"*" geeft vereiste velden aan

Max. bestandsgrootte: 64 MB.
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.