Snel en nauwkeurig knipwerk van metaal, RVS en aluminium

Bij De Smidse Metaal staan snelheid en precisie centraal bij ons knipwerk van metaal, RVS en aluminium. We zijn uitgerust met een speciale hydraulische en CNC-aangestuurde Guillotineschaar, waarmee we platen van diverse metalen tot een dikte van 6 mm en een lengte van 3000 mm (3 meter) kunnen knippen. Dit proces is cruciaal voor het vervaardigen van nauwkeurige plaatdelen of stroken, essentieel voor projecten zoals Koperen Pakkingen en RVS Wasbakken.

Als uw specialist in hoogwaardig knipwerk, bieden we:

  • Hydraulische CNC Guillotineschaar: Een geavanceerde tool voor het knippen van staal, RVS en aluminium platen. Deze technologie wordt toegepast in projecten zoals de Aluminium Oprijplaat en Aluminium Dakkap Ventilatierooster, waarbij precisie en efficiëntie van groot belang zijn.

Onze Guillotineschaar is in staat om materialen tot een dikte van 6 mm en een lengte van 3000 mm nauwkeurig te verwerken, waardoor we in staat zijn om aan de meest uiteenlopende eisen van onze klanten te voldoen.

Ontdek de mogelijkheden

Het knippen van verschillende soorten metaal vereist namelijk vakwerk, discipline en geduld, maar biedt de belangrijke handvatten om maatwerk in vorm, materiaal en dikte te kunnen bieden.

Altijd een specialistische benadering

Vraagt de uitdaging die u heeft om een specialistische benadering? Neem dan contact met ons op over de mogelijkheden of vraag direct een offerte aan. De Smidse denkt met u mee, zodat we uw uitdaging of probleem kunnen omzetten in een duurzame innovatieve metaaloplossing.

Offerte op maat

Al sinds 1918 specialist in mechanisch knipwerk

Onze trouwe opdrachtgevers in de logistiek, industrie en productie ondersteunen we al jaren met slimme oplossingen die hun werkprocessen zichtbaar verbeteren. Gaan we binnenkort ook voor u aan de slag?

Wij maken graag kennis om uw uitdagingen te bespreken en onze mogelijkheden verder toe te lichten.

Wat kunnen we voor u betekenen?

Heeft u een unieke industriële uitdaging? Of een eerste idee dat verder uitgewerkt en uitgedacht moet worden? De Smidse helpt u graag verder. Neem direct contact met ons op of vul ons contactformulier in.

026 - 4426739 info@desmidse-metaal.nl

"*" geeft vereiste velden aan

Max. bestandsgrootte: 64 MB.
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.