Uw idee vertaald naar een realistisch 3D-ontwerp

Bij De Smidse Metaal zetten we CAD-software in om de productkwaliteit te waarborgen of te verbeteren. Met dit geavanceerde 3D-tekenprogramma van SolidWorks transformeren we schetsontwerpen naar gedetailleerde 3D-tekeningen van uw product of prototype. Een perfect voorbeeld hiervan is onze Dakterras Balustrade in Arnhem, waarbij vanuit de eerste schets een nauwkeurig model is gecreëerd. Deze technologie stelt ons in staat om snel duidelijke werktekeningen te genereren vanuit verschillende aanzichten, compleet met exacte maataanduidingen. Het gebruik van 3D-tekeningen leidt tot een versnelling van het ontwerp- en ontwikkelingsproces, zoals te zien bij projecten als onze Bar Frame en Aluminium Afdekplaat.

Deze aanpak zorgt voor een aanzienlijke versnelling van het productontwikkelingsproces, een reductie in het aantal benodigde prototypes, en een verhoging van het ontwerprendement. Dankzij onze expertise kunnen we complexe projecten zoals Aluminium Dakkap Ventilatieroosters en Leuning Bruggen met hoge precisie en efficiëntie realiseren. Dit resulteert niet alleen in minder prototypes, maar ook in kostenbesparing door het vermijden van dure ontwerpfouten, zoals gedemonstreerd in onze projecten voor Steile Trappen en Tapijtrollers.

  • Versnelling van het productontwikkelingsproces.
  • Vermindering van het aantal prototypes.
  • Verhoging van het ontwerprendement.

 

 

Ontdek de mogelijkheden

Met ons 3D tekenprogramma kunnen we vernieuwende ideeën vertalen naar een realistisch 3D ontwerp. Doordat we direct kunnen modelleren, zijn innovatieve toepassingen mogelijk.

Een transparant en strak omlijnd ontwerpproces

Bij De Smidse maken we gebruik van de geavanceerde 3D tekensoftware van SOLIDWORKS®: CAD Design Software. Deze software zorgt er niet alleen voor dat we sneller nieuwe oplossingen opleveren, het verbetert de interactie en samenwerking met onze opdrachtgevers. Engineers, ingenieurs en werkvoorbereiders kunnen ontwerpen beter beoordelen. Het productieproces wordt hierdoor transparanter en strakker opgelijnd.

Offerte op maat

Wij brengen uw unieke oplossing tot leven

Heeft u uw metaaloplossing zelf al helemaal uitgedacht en uitgewerkt in een technische tekening? Met ons 3D-tekenprogramma kunnen we uw tekening uitlezen en omzetten in een eerste ontwerp. Vervolgens kunt u bij De Smidse rekenen op een full service productieproces, van ontwerp tot realisatie. Met onze gespecialiseerde bewerkingstechnieken als buigen, walsen, knippen, watersnijden en alle laswerkzaamheden maken wij uw metaalproduct helemaal naar uw wens.

Bespreek uw uitdagingen met ons, we lichten de mogelijkheden van 3D tekenen graag verder toe.

 

Een greep uit onze maatwerkprojecten

Wat kunnen we voor u betekenen?

Heeft u een unieke industriële uitdaging? Of een eerste idee dat verder uitgewerkt en uitgedacht moet worden? De Smidse helpt u graag verder. Neem direct contact met ons op of vul ons contactformulier in.

026 - 4426739 info@desmidse-metaal.nl

"*" geeft vereiste velden aan

Max. bestandsgrootte: 64 MB.
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.