Zetwerk van metaal in verschillende diktes, vormen en hoeken

Bij De Smidse Metaal is het zetten van metaal een essentieel onderdeel van ons vakmanschap. We creëren gevormde profielen uit verschillende materialen zoals staalplaat, aluminium, RVS en sendzimir (voorverzinkt staal). Onze speciale CNC-aangestuurde zetbankmachines stellen ons in staat om materiaal in uiteenlopende diktes, vormen, hoeken en met een perfecte afwerking te buigen en te vormen, volledig afgestemd op uw specifieke wensen.

Ons uitgebreide machinepark omvat onder andere:

  • De Safan Kantbank: Deze machine wordt gebruikt om hoeken te zetten in platen tot 6 mm dik en een lengte van 3100 mm. Perfect voor projecten zoals RVS Goot Balkon of Leuning Brug, waar precisie in buiging vereist is.
  • De Safan E-Brake Elektronische Kantpers: Dankzij de servo-elektronische aandrijving biedt deze machine een gelijkmatige drukverdeling, waardoor het ideaal is voor grotere projecten. Het kan hoeken zetten in platen tot 4 meter lang en tot 6 mm dik, wat bijdraagt aan complexe werken zoals Aluminium Dakkap Ventilatierooster of Cortenstalen Gedicht Uitgevoerd.

Met deze geavanceerde apparatuur kunnen we de meest uitdagende buig- en zetwerkzaamheden aan, waardoor we in staat zijn om innovatieve en op maat gemaakte oplossingen te bieden voor al uw metaalbewerkingsbehoeften.

 

Ontdek de mogelijkheden

Dankzij onze multifunctionele CNC aangestuurde zetbank van 4 meter lang kunnen we u voor iedere oplossing maatwerk bieden.

Maatwerk en flexibiliteit voor uw specifieke uitdaging

Dankzij de vele innovaties in onze zetbankmachines, kunnen we in principe alle maten, vormen en hoeken maken. Van volledig nieuwe metalen objecten tot het afwerken van wanden, trappen of andere grote constructies: met zetwerk is alles mogelijk.

Offerte op maat

Uw specialist in maatwerk metaalbewerking

Waar maatwerk en innovatie nodig zijn, is zetwerk een veelgebruikte techniek. De Smidse ondersteunt al meer dan 100 jaar grote opdrachtgevers in de logistiek, industrie en productie. Onze slimme en doordachte metaaloplossingen zorgen voor procesverbetering, verhoogde efficiëntie en een veilige werkomgeving. Dankzij jarenlang vakmanschap, een grote klantbetrokkenheid en de juiste zetwerkmachines, vinden we altijd een oplossing die werkt voor u.

Gebruikt u hekwerken, beugels of onderdelen die niet meer te krijgen zijn, maar is het versleten, verroest , gebroken of defect? Wij maken het na voor u. Zo kunt u snel weer prettig verder.

Deel uw uitdagingen met ons, wij helpen u graag!

Een greep uit onze maatwerkprojecten

Wat kunnen we voor u betekenen?

Heeft u een unieke industriële uitdaging? Of een eerste idee dat verder uitgewerkt en uitgedacht moet worden? De Smidse helpt u graag verder. Neem direct contact met ons op of vul ons contactformulier in.

026 - 4426739 info@desmidse-metaal.nl

"*" geeft vereiste velden aan

Max. bestandsgrootte: 64 MB.
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.