Fotomolens Berlijn

Voor het 20-jarig jubileum van de Nederlandse ambassade in Berlijn is het ontwerpburo vandatsoortdingen 5D ontwerpers gevraagd nieuwe ‘fotomolens’ te ontwerpen. Hun eerdere ontwerp, gemaakt voor de IAA voor het Consulaat in München, is  verhuisd van München naar Berlijn, zij kregen de opdracht van het Ministerie van Buitenlandse Zaken voor een soortgelijke presentatievorm voor het jarige ambassadegebouw.

Het nieuwe ontwerp voor de informatie- en beelddragers is een afgeleide van eerdere ‘fotomolens’. Het is een jubileum-variant geworden in gepoedercoat koningsblauw. Er is in het onderste staande deel een tulpdetail uit het NL-logo verwerkt.
De buiten-expo is te zien als je op het voetpad langs de Spree loopt ter hoogte van het ambassadegebouw. Wij zijn erg trots dat we een onderdeel van dit project mochten zijn.

De Nederlandse ambassade ligt aan de Klosterstraße midden in Berlijn aan de rivier de Spree.

Voor meer informatie over het ontwerpburo  vandatsoortdingen 5D ontwerpers,  zie hun website Vandatsoortdingen -grafisch, ruimtelijk en landschappelijk ontwerp

 

 

Een impressie

Meer van onze projecten

Wat kunnen we voor u betekenen?

Heeft u een unieke industriële uitdaging? Of een eerste idee dat verder uitgewerkt en uitgedacht moet worden? De Smidse helpt u graag verder. Neem direct contact met ons op of vul ons contactformulier in.

026 - 4426739 info@desmidse-metaal.nl

"*" geeft vereiste velden aan

Max. bestandsgrootte: 64 MB.
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.