Zetwerk op maat

Zetwerk op maat

Vroeger werd het woord zetwerk gebruikt in de boekdrukkunst, houten ladebakken, letterbakken om een tekst mee te drukken. Iedereen kent ze wel die oude bakken met allemaal letters erin, tegenwoordig gaat dit heel anders en heeft zetwerk een hele andere betekenis. Wij gebruiken het woord zetwerk voor al ons zetwerk van Staal, RVS en Aluminium.

 

Zetwerk door deskundigheid

Wij maken zetwerk op onze zetbank, deze is 3 meter lang en al het metaal kan omgezet worden in de gewenste hoek. Het metaal kan in elke gewenste vorm gezet worden op onze CNC aangestuurde zetbank, zo hebben wij ook een met de hand bediende zetbank voor nog meer specifiekere wensen.  Het kan gebruikt worden voor heel veel toepassingen, als afwerk profiel voor gevel of dakbeplating, voor stalen frame’s, eigenlijk kun je het zo gek niet bedenken of het is te maken met zetwerk. Meestal wordt het gebruikt voor afwerking en is het in de constructie niet meer weg te denken. Soms is er speciaal gevormd zetwerk nodig, dat alles naadloos aan elkaar moet aansluiten, zodat een constructie er strak en afgewerkt uitziet. Daarbij is deskundig personeel noodzakelijk, technisch inzicht en kennis van zaken zijn een must voor het leveren van goed zetwerk.  Zetwerk beschermd ook een constructie die veel invloed ondervindt van extreme weersomstandigheden. Het kan voor een extra laag zorgen die beschermd tegen regen, wind en soms zelfs schade van buitenaf. Het grootte voordeel hiervan is dat een project langer mee kan. We zetten de voordelen van zetwerk even op een rijtje:

Goede en strakke afwerking

Zetwerk dat gemaakt is door professionals zorgen voor een strakke en naadloze afwerking, waardoor een eindresultaat er mooi uit komt te zien.

Bescherming tegen invloeden van buitenaf.

Goed zetwerk bied een extra bescherming tegen invloeden van buitenaf.

Bijna al het maatwerk bij zetwerk mogelijk

Specifieke wensen kunnen op maat worden gemaakt. Goed zetwerk moet gedaan worden door een vakman, de juiste ervaring zorgt voor strak zetwerk. Maatwerk wat nodig is voor een specifiek project kunnen daardoor perfect aansluiten bij unieke eisen van een constructie.

Ons vakkundig personeel helpt u graag verder om vanaf een tekening de voor u op maat gemaakte profielen te produceren zodat uw product naadloos aansluit bij wat uw wensen zijn. Bel of mail ons gerust en wij vertellen u graag wat meer over zetwerk op maat. Wij kunnen voor u zetwerk maken voor iedere toepassing.

 

Zetwerk op maat

Wat kunnen we voor u betekenen?

Heeft u een unieke industriële uitdaging? Of een eerste idee dat verder uitgewerkt en uitgedacht moet worden? De Smidse helpt u graag verder. Neem direct contact met ons op of vul ons contactformulier in.

026 - 4426739 info@desmidse-metaal.nl

"*" geeft vereiste velden aan

Max. bestandsgrootte: 64 MB.
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.