Metalen plaat op maat

Al sinds 1918 is De Smidse Metaal gespecialiseerd in metaalbewerking. Wenst u een metalen plaat op maat? Wij staan voor het bewerken van metaal in de breedste zin van het woord. Geef ons een belletje op telefoonnummer: 026-4426739 voor meer informatie en passend advies. In onze webshop kunt u direct de gewenste producten bestellen. Neem gerust een kijkje en laat u verrassen door de mogelijkheden op het gebied van metaal.

Aluminium, ijzer, staalplaten en meer

Als specialist in metaal worden wij veelvuldig ingeschakeld door klanten voor 3D tekenen, walsenknippenlassen en watersnijden. De mogelijkheden zijn hierbij eindeloos. U kunt dan bijvoorbeeld denken aan het maken van interieur onderdelen, metalen hekwerken of naamborden. Een compleet overzicht vindt u onder mogelijkheden. Met betrekking tot metalen platen op maat kunt u bij ons terecht voor:

Waarom De Smidse Metaal?

Van ontwerp tot materiaalkeuze en van montagetechnieken tot oppervlaktebehandeling, De Smidse Metaal denkt graag met u mee op het gebied van metaal. Hierbij kunt u rekenen op een enorme kennis, een ruime ervaring én een geavanceerd machinepark. Kiest u voor het bewerken van een metalen plaat op maat bij De Smidse Metaal? Dan verkrijgt u een eindproduct dat voldoet aan de strengste kwaliteitsnormen. Kwaliteit gegarandeerd.

Contact opnemen

Benieuwd naar de mogelijkheden van uw metalen plaat op maat? Wij voorzien u graag van passend advies. Hiervoor verzoeken wij u om contact met ons op te nemen. In onze webshop vindt u een uitgebreid assortiment van metaal. Plaats direct uw bestelling en heb de gewensten producten snel in huis. Voor een kleine impressie van de mogelijkheden kunt u alvast terecht onder projecten of door een kijkje te nemen op onze Facebookpagina.