Metaalbewerking Veenendaal

De Smidse Metaal is gespecialiseerd in metaalbewerking in regio Veenendaal. U kunt bij ons terecht voor het bewerken van metaal in de breedste zin van het woord. Van het realiseren van maatwerk tot het maken van uw logo in plaatwerk: wij zijn ijzersterk in metaal. De Smidse Metaal biedt de volgende werkzaamheden:

Voor zowel spoedreparaties als renovaties zijn wij dé aangewezen partner. Hoewel wij u graag helpen bij nodige reparaties, raden wij ten zeerste een periodiek onderhoudscontract aan. Met dit contract kunnen wij facilitaire diensten leveren voor bedrijven en instellingen. Reparaties worden zodoende zoveel mogelijk vermeden.

Waarom kiezen voor De Smidse Metaal?

Als familiebedrijf staan wij al sinds 1918 garant voor metaalbedrijf in de omgeving van Veenendaal. Wij bieden daarom de nodige kennis en ervaring die komen kijken bij het uitvoeren van de werkzaamheden. Onder projecten vindt u vele werkzaamheden die wij hebben gerealiseerd. Zo verkrijgt u een goed beeld van onze mogelijkheden. Verder biedt De Smidse Metaal de volgende voordelen:

  • Gespecialiseerd in het leveren van maatwerk;
  • Hoge kwaliteit;
  • Snelle levertijden door de grote voorraad;
  • Zeer flexibel en actief meedenken met onze klanten.

Indien gewenst leveren wij onze producten met een materiaal 3.1.B certificaat. De Smidse Metaal levert het product naar wens af, waarna wij ervoor zorgen dat het voldoet aan alle gestelde eisen. Nét dat kleine stapje extra voor onze klanten, dat is waar wij het voor doen!

Neem contact met ons op!

Heeft u vragen over onze diensten? Als specialist in metaalbewerking kunt u bij ons terecht voor al uw vragen en wensen op het gebied van metaal. Neem contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden. De Smidse Metaal: dé specialist in metaalbewerking omgeving Veenendaal!