Metaalbewerking Harderwijk

Bent u op zoek naar een bedrijf voor metaalbewerking in de regio Harderwijk? De Smidse Metaal is een all-round metaal bedrijf en kunnen voor iedereen een oplossing bedenken. Bij De Smidse Metaal kunt u uitstekend terecht voor:

Als lid van de Koninklijke Metaalunie staat De Smidse Metaal voor kwaliteit. Wij zijn ijzersterk in metaal en u kunt bij ons terecht voor metaalbewerking in de breedste zin van het woord. Met alles onder één dak staat een optimaal resultaat bij al onze werkzaamheden centraal!

Reparatie, renovatie en meer in regio Harderwijk

Voor reparatie aan uw machine, deur of hekwerk bieden wij duurzame oplossingen. U kunt ook een onderhoudscontract afsluiten voor periodiek onderhoud. De Smidse Metaal is uw partner op het gebied van facilitaire diensten voor uw bedrijf of instelling.

Daarnaast bieden wij hoogwaardige renovatie en onderhoud. U kunt bijvoorbeeld De Smidse Metaal inschakelen voor renovatie van bruggen of hang en sluitwerk. Tot slot leveren wij maatwerk. De Smidse Metaal maak geen onderscheid tussen zwaar plaatwerk of juist kleine, afwijkende onderdelen. Door ons geavanceerde machinepark en vakkundig personeel realiseren wij al uw wensen met betrekking tot staal, cortenstaal, aluminium en RVS.

Voorraad

De Smidse Metaal hanteert een ruime voorraad op zijn producten. Wilt u direct uitsluitsel of wij een bepaald product op voorraad hebben? Neem hiervoor contact op met onze verkoopafdeling. Deze is bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 08:00 t/m 17:00.

Contact opnemen metaalbewerking regio Harderwijk

Wilt u graag uw logo in metaal laten verwerken? Of heeft u een andere vraag? De Smidse Metaal denkt met u mee over ontwerp, materiaalkeuze, montagetechniek en de oppervlaktebehandeling. Neem contact met ons via info@desmidse-metaal.nl of 026-4426739, onze medewerkers vertellen graag wat er mogelijk is. Onder projecten verkrijgt u alvast een goed beeld van onze mogelijkheden. De Smidse Metaal: voor metaalbewerking in de regio Harderwijk!