Metaalbewerking Deventer

Familiebedrijf De Smidse is dé specialist in metaalbewerking regio Deventer. Wij zijn opgericht in 1918 en verzorgen sindsdien metaalbewerking in de breedste zin van het woord. U kunt bij ons rekenen op de unieke combinatie van een jarenlange ervaring met een modern machinepark. Op korte rijafstand van Deventer kunt u bij ons met betrekking tot metaalbewerking terecht voor:

Een ijzersterke kwaliteit

De kwaliteit van uw product staat bij ons voorop. U geeft aan wat u wilt, wij zorgen er vervolgens voor dat het desbetreffende product voldoet aan de gewenste eisen. Dit schetsen wij bovendien uit, zodat u inzicht verkrijgt in het ontwerp. Zodra u tevreden bent met het ontwerp, gaan wij aan de slag met de bewerking van het metaal. Tevredenheid van u als klant staat centraal bij het opleveren van de gevraagde werkzaamheden.

Metaalbewerking op maat

Door ons vakkundige personeel kunnen wij diverse mogelijkheden bieden voor metaalbewerking in de omgeving van Deventer. U kunt dan denken aan:

Voorraad van staal

De Smidse Metaal beschikt over een groot magazijn met een ruime voorraad. U kunt via onze website eenvoudig de gewenste materialen of producten bestellen. Wilt u uitsluitsel of onze producten op voorraad zijn? Neem hiervoor contact met ons op. Onze verkoopafdeling is van maandag tot vrijdag, van 07:30 t/m 16:30 geopend.

Neem contact met ons op

Zoekt u dé specialist in metaalbewerking regio Deventer? Heeft u vragen omtrent de mogelijkheden? Neem dan direct contact met ons op via info@desmidse-metaal.nl of 026-4426739, onze medewerkers helpen u graag verder.