Metaalbewerking Apeldoorn

Wij zijn bij uitstek uw specialist voor metaalbewerking in Apeldoorn en omgeving. Het leveren van maatwerk is dé expertise van De Smidse Metaal. Klanten zien ons als een echte alleskunner die precies weet wat ie doet. Indien gewenst kunnen wij u ondersteuning bieden met betrekking tot:

  • Ontwerp;
  • Materiaalkeus;
  • Montagetechnieken;
  • Oppervlaktebehandeling.

Wilt u uw product op maat laten vervaardigen? De Smidse Metaal vertaalt uw tekening naar een inzichtelijk ontwerp. Met ambachtelijke expertise én een innovatief machinepark zijn wij instaat om uw ontwerp uit te voeren in eigen huis. Hierbij staat u garant voor een optimaal resultaat. Voor ons staat de klant vooraan en wij zullen u dit laten zien in onze dienstverlening!

Ruime voorraad van metaal in regio Apeldoorn

De Smidse Metaal kent een grote voorraad van zijn producten. Zo kunt u altijd bij ons terecht wanneer u grote als kleine aanvragen heeft. Onze standaardmaten zijn 2000 x 1000 mm, 2500 x 1250 mm en 3000 x 1500. Andere maten (afwijkend) kunnen altijd besteld worden. Hiervoor kunt u het contactformulier invullen of onze verkoopafdeling bellen via 026-4426739. Wij helpen u graag bij de realisatie van uw wensen op het gebied van metaalbewerking in regio Apeldoorn!

Ook kunnen wij u snel en vakkundig van dienst zijn met onderhoud binnen uw bedrijf. Een renovatie aan uw hang- en sluitwerk? Geen probleem, vakspecialisten gaan gedegen en gedisciplineerd te werk bij renovaties. Wij onderscheiden ons in onze levertijden, de mate van flexibiliteit én het oplossingsgericht meedenken met onze klanten.

Van complete staalconstructies tot metaal op maat

Benieuwd naar wat De Smidse Metaal kan realiseren? Kijk dan verder onder projecten. Op deze pagina verkrijgt u een goed beeld van onze gerealiseerde werkzaamheden. Voor andere gemaakte realisaties kunt u altijd contact opnemen met onze verkoopafdeling. Zo heeft u snel en makkelijk inzichtelijk of wij uw vraag kunnen realiseren, en zodoende uw wens uitkomt! De Smidse Metaal: voor metaalbewerking in de omgeving van Apeldoorn.