Home / Werkzaamheden / Watersnijden

Watersnijden

watersnijdenWatersnijden is een manier om vormen uit diverse plaatmaterialen te snijden. U kunt aan verschillende vormen denken als uw logo of familiewapen in koper op een boot, uw bedrijfsnaam in linoleum op de vloer, een marmeren gevelplaat in een opvallende lettertype of een ingewikkelde uitsnede in plaatwerk van uw voertuig.

De Smidse haalt haar krachten uit een goede communicatie en overleg met de klant. Samen met u worden uw wensen uiteen gezet en wordt er een passend en concreet plan gemaakt. Wij helpen u met het meedenken over het ontwerp, de montagetechniek, materiaalkeuze en oppervlaktebehandeling. Dit alles is mogelijk door de kracht van water tijdens het watersnijden

Waterjet snijden
Wij kunnen met unieke watersnijmachines diverse materialen op vakkundige wijzen waterjet snijden. De watersnijmachines zijn uniek wegens hun snijbereik en het aantal snijkoppen. Hierdoor worden de materialen binnen een korte tijd naar wens gesneden.

De volgende materiale kunt u door ons laten waterjet snijden: RVS, staal, koper, aluminium, titanium, marmer, graniet, beton, rubber, delrin, acrylaat, polycarbonaat, leer, glas, multiplex, hout en MDF. De maximale plaatafmeting is 300x150 cm, in alle mogelijke diktes.

Watersnijder
Een watersnijder is erg vriendelijk voor het milieu, omdat er geen giftige dampen onstaan tijdens het snijden. Daarnaast onstaan er bij een watersnijder geen thermisch belaste zones, veranderingen van materiaaleigenschappen bij de snijrand en blijft het product geheel spanningsvrij. Met een watersnijder kunnen we bovendien zeer secuur en gedetailleerd uitsneden maken. De Smidse bschikt over één van de meest effectieve en moderne watersnijder van dit moment: de Waterjet Sweden NC 3015S.

Bent u op zoek naar een bedrijf dat zeer ervaren is in het watersnijden? De Smidse is uniek in de combinatie van watersnijden en plaatwerk. One stop shopping voor optimaal gemak en efficiency? Dan bent u bij De Smidse aan het juiste adres. Neem vrijblijvend contact met ons op!

 

Werkzaamheden
Wanneer u dit wenst kunnen producten geleverd worden met een materiaal 3.1.B certificaat. U geeft aan wat u precies voor ogen hebt en wij zorgen ervoor dat de producten voldoen aan de gestelde eisen.