Home / Maatwerk

Maatwerk

maatwerk metaalbewerking

Maatwerk

Maatwerk: bijna niets is onmogelijk en ten alle tijde leverbaar.

Of u nu op zoek bent naar zwaar plaatwerk of juist naar kleine, afwijkende onderdeeltjes voor een kunstobject, bij De Smidse is elk maatwerk mogelijk. Met onze kennis en ervaring én ons geavanceerde machinepark, realiseren wij al uw wensen in staal, cortenstaal, aluminium of RVS.

De Smidse heeft een zeer ruime ervaring in het maken van prototypes en de optimalisatie van ontwerpen. Vakkundig, goed opgeleid en ervaren personeel staat garant voor een eindproduct dat voldoet aan de hoogste kwaliteitsnormen. Maar ook voor kleinere aanpassingen kunt u bij ons terecht. Zelfs wanneer u nog niet precies weet wat u nodig heeft en of uw wensen wel uitgevoerd kunnen worden, zijn wij u graag en vakkundig van dienst.

Wij denken met u mee over het ontwerp, de materiaalkeus,  de montagetechnieken en de oppervlaktebehandeling. Met een tekening op maat vertalen we uw idee vervolgens naar een gedegen, inzichtelijk ontwerp. Onze grote variatie aan machines en innovatieve bewerkingsmogelijkheden zorgt ervoor dat we het ontwerp snel, professioneel en volledig in eigen huis uit kunnen voeren. Een optimaal resultaat  staat hierbij altijd centraal.

referenties
RVS logo's tbv bladafval containers

Samen met onze opdrachtgever is er een logo ontwikkeld voor bladafval containers. Deze RVS borden zijn door De Smidse-metaal vervaardigd en gemonteerd op 250 locaties in Arnhem.

Bekijken
Anti skim

Samen met onze opdrachtgever is er een RVS anti-skim onderdeel ontwikkeld en vervaardigd. Er zijn nu ruim 5000 anti-skim modules geplaatst in heel Nederland. Zodra deze anti-skim modules in bedrijf waren is het skimmen tot 0% gereduceerd. Dit is landelijk in het nieuws geweest.

Bekijken