Home / Reparatie en onderhoud

Reparatie, renovatie en onderhoud

De Smidse is u snel en vakkundig van dienst met renovatie, onderhoud en facilitaire diensten. Reparaties aan machines, deuren, hekwerken of poorten? Geen probleem voor De Smidse! Bij spoedreparaties aan bijvoorbeeld hang- en sluitwerk zijn wij snel ter plaatse met een duurzame oplossing. Om reparaties te voorkomen, sluiten wij graag een maatwerk onderhoudscontract af voor het periodieke onderhoud of de facilitaire diensten binnen uw bedrijf of instelling. Ook voor kwalitatief hoogwaardige renovatie van bijvoorbeeld bruggen of hang en sluitwerk bent u bij ons aan het juiste adres.

Spoedreparatie melden Neem snel contact met ons op!
referenties
RVS logo's tbv bladafval containers

Samen met onze opdrachtgever is er een logo ontwikkeld voor bladafval containers. Deze RVS borden zijn door De Smidse-metaal vervaardigd en gemonteerd op 250 locaties in Arnhem.

Bekijken
Anti skim

Samen met onze opdrachtgever is er een RVS anti-skim onderdeel ontwikkeld en vervaardigd. Er zijn nu ruim 5000 anti-skim modules geplaatst in heel Nederland. Zodra deze anti-skim modules in bedrijf waren is het skimmen tot 0% gereduceerd. Dit is landelijk in het nieuws geweest.

Bekijken